Frånvaro som förändrar?

Jag älskar verkligen att blogga & spela in klipp till youtube men detta är också det mest tidskrävande. Just nu har jag mycket runt mig samtidigt vill jag bygga upp bloggen mer och mer för framtiden, dock måste hälsan gå först!

När jag ska blogga så ska jag alltid skriva om något ämne eller ha något kreativt att visa men så funderar jag på vad jag själv läser för bloggar? Jo bloggar där man faktiskt skriver om sin dag och vad som hänt tillsammans med vackra bilder.
Med den slutsatsen kanske jag skulle ställa lite mindre krav på mig själv och faktiskt bjuda på den galna & glada Johanna med en blandning av tips och inredning.

Vad tror ni om detta? Kommentera gärna om ni tror detta är en bra idé?

PAUS!

…Hoppsan fastande i låten ”A drop in the ocean” med Ron Pope, kan vara den bästa låten som någonsin gjorts! Dock inte lika vackert när jag sjunger 🙂

Tänker att det blir ett startskott idag med ett lite nytt upplägg här på bloggen. En blogg om mig och vad jag gör. Det innebär självklart massor med inspiration och tanke men kanske också lite mer som en dagbok. Vad jag faktiskt sysslar med på dagarna…

Igår fick jag gjort några extra timmar på jobbet eftersom jag visste att jag skulle vara hemma & vabba idag med barnen. Det var nu dags för Hugo att ha feber. Kändes skönt att veta i förtid så man hinner svara av alla mail och ordna allt som ska ordnas innan vab & helg!

Imorse. Shit. Kollade ni ut? Det var galet vackert här. Hade barnen sovit hade jag varit ute och fotat en bra stund, nu fick det bli en snabbis… klick, klick och springa in igen.

DSC_0308

DSC_0306

Jag har känt mig lite trött idag, hoppas inte jag också blir sjukt! Ska ju till Stockholm på kurs imorgon med Elin Lewenhaupt!
Har iaf hunnit fota lite i vardagsrummet. Soffan är nytvättad. Mycket behövligt & så mysigt!

DSC_0332

DSC_0337

Nu ska vi äta lite sockerkaka som jag försökt dekorera som kompistårta här hemma efter att alla bråkat, Melker retar Hugo, Hugo dänger till lillebror och mamma blir arg på Hugo…and so on… suck!

DSC_0365

Nu ska jag försöka få två sjuka men busiga barn att sitta still en stund till!

Glöm inte kommentera om ni gillar att jag delar med mig likt detta inlägg?

namnlöst-2

3 kommentarer till “Frånvaro som förändrar?

  1. Vi älskar det såklart!

  2. Johanna det är lätt att ställa för höga krav på sig själv. Jag älskar att läsa dina inlägg och njuter av att följa dig och dina söner, även mannen. Fortsätt så här. Men mest av allt tänk på att det ska kännas bra för dig 💙 din hälsa är viktigast. Dina barn behöver dig i många år till. Mamma är man så länge man lever. Jag förlorade min mamma när jag var nyss fyllda 36. Mina barn fick aldrig uppleva mormor. Jag gick in i väggen för tre år sedan och är nu nybliven pensionär med stor hjärntrötthet. Mitt råd till dig Johanna är att gör bara sådant du mår bra av och gillar. Du har ju också upptäckt hur underbar och läkande skogen och naturen är för själen. Ha det gott och krama om dina fina pojkar. Ingegerd 😊

    1. tack snälla för dina fina ord! Verkligen tänkvärda ❤️ Livets prioriteringar är helt klart det svåraste, speciellt när man vill så mycket! Så glad att du följer mig 💋

Kommentera

Handla för minst 700kr och du kan välja fri frakt i kassan! Avvisa