Inspireras av blått!

Inlägget innehåller annonslänkar för solhemsinredning

Blått är inte en av höstens trendigaste färger men jag som har valt att ha blå möbler & blåväggar får arbeta lite extra för att få hemmet så där varmt. Jag håller dock inte med om att blått är en kall färg, speciellt inte då undertonen går åt beige som de gör i flera tapeter hemma.

Här är några blå bilder från mitt hem, jag upplever verkligen inte dessa kalla eller vad tycker ni?

DSC_0058.JPGEn korg med tapeter från kringliggande rum är ett bra sätt att binda ihop inredningen.
Dessa korgar finns att köpa i en mängd upplagor, denna från BLOOMINGVILLE och dessa från HOUSE DOCTOR hade väldigt gärna fått flytta hem till mig!
Byrån som går i en grön ton värmer upp tillsammans med strukturen i korgen & passar perfekt ihop med spegelpanelen i trapphuset. Det genomtänka är det som gör ett rum vackert inte märkes produkter & perfekt design.

DSC_0073 kopia

Även sovrummet är inrett i blått liksom resterande övervåning. Det svarta ger härlig kontrast & djup i rummet. Svärtan i möbeln tycker jag bidrar till värme & ombonad känsla. Guld detaljerna kommer igen på byrån och ljuslyktan på väggen.

Har tänkt klicka hem denna spegel från MADAM STOLTZ då jag är övertygad om att den kommer passa perfekt i sovrummet!

DSC_0070

Dom här två gossarna utstrålar alltid värme, till & med när dom slåss…
Här har dom snott en honungsburk i smyg och ätit upp alltihop! Skit ungar! <3

DSC_0075Skåpet i vardagsrummet är verkligen BLÅTT, men sååå vackert! Har ni sett på min youtube när jag målar det?
Kika in här annars!

Ååå jag tycker det är så kul att fota inredning, kommer därför bli många fler bilder hemifrån!

Föresten idag har jag & Elin Lewenhaupt bestämt bildejt nästa vecka. Vi ska nämligen dra till Stockholm tillsammans nästa fredag 🙂 Ska bli svin kul!
Spana in denna bruttan!

Nu ska jag kurra vidare i soffan med missen i knät, önskar er en underbar kväll!

img_0008

1 kommentar till “Inspireras av blått!

  1. 👍😍

Kommentera

Handla för minst 700kr och du kan välja fri frakt i kassan! Avvisa