Varför drömma om sin framtid?

När du faktiskt kan sträva efter att förverkliga den. Jag menar inte att vi ska pressa oss ytterligare i vår vardag men ibland faktiskt reflektera över vad som är just din dröm & hur du kan nå dit på sikt. Vi lever ju trots allt bara en gång!

Jag har haft så mycket drömmar ända sedan jag var liten, jag skulle bli hoppstjärna (hästar), jag skulle bli polisryttare, byggingenjör, ha en fin familj med stort hus.. Listan kan göras oändlig och ja, jag är nog allt en drömmare. Men så funderar jag, är inte vi alla det? Jag tror det ligger i människans natur. Vissa av mina drömmar har förverkligats utan att jag kanske aktivt gjort något men våra drömmar tror jag ändå påverkar oss omedvetet.

Vill därför inspirera er till att fundera på vad just era drömmar med livet är? Vad kan ni göra för att komma dit?
Berätta gärna om vad er dröm i livet är här i kommentaren 🙂

En dröm för mig de senaste åren är just detta med att driva eget företag. Att få jobba för sig själv och sin egen verksamhet! Att svaret sedan låg i mitt instagramkonto som jag startade för att jag tyckte de va kul kunde jag aldrig trott. Här fortsätter jag nu utvecklas via fler kanaler, bli en bättre inspiratör, kreatör, fotograf och skribent…

Jag har idag tagit ett stort steg, större än jag ens vågat tro & hoppas på så snart.
Blir nervös av att tänka på det samtidigt som det sporrar mig något fruktansvärt! Mer om detta får ni självklart veta längre fram.

IMG_3652 jul hos Johanna kopiera

Har börjat längta så till jul. Redan. Tror det är mörkret och alla ljus jag börjat tända på kvällarna.

 

namnlöst-2

1 kommentar till “Varför drömma om sin framtid?

  1. Min högsta dröm är att ha ett eget hus med en stor trädgård och en fin familj! Det drömmer jag om, vilket känns skönt för det känns som något jag kan uppnå. 🙂
    Jag har också börjat längta till julen, så mysigt och alla härliga dofter!

Kommentera

Handla för minst 700kr och du kan välja fri frakt i kassan! Avvisa