Första föreläsningen

En föreläsning är ett längre, strukturerat anförande (muntligt framförande) inför en grupp åhörare, med avsikt att presentera information eller lära människor om ett visst ämne.
Bara att läsa detta skulle för några år sedan få mig att få hjärtklappning…

Att föreläsa är något som alltid skrämt mig, något som min klass på gymnasiet kanske minns. Samtidigt som det lockat mig under de senaste åren. När jag nu kommit igång med youtube har jag lärt mig se hur jag själv ter mig när jag pratar och har därför kunnat påverka utfallet. Att jag också känner mig trygg i att jag vet vad jag pratar om gällande instagrams uppbyggnad och dess slagkraft, gör att det hela helt enkelt blir skit kul att prata om!

Igår höll jag min första föreläsning inom konsten att jobba med Instagram som företagare, en inspirations föreläsning som det förhoppningsvis blir en uppföljning på. Jag har redan i huvudet flera möjliga fördjupningar av denna föreläsning.

Det var i nätverksgruppen KALL  som jag höll i föredraget, vi höll till i NUAB:s (Näringsliv Ulricehamn) härliga lokaler. Gruppen KALL är en grupp där flera företagare på landsbygden i det geografiska området runt Herrljunga, Falköping & Ulricehamn ses för att utbyta ideer, erfarenheter och peppa varandra.

Väldigt roligt att alla verkade så positiva under och efter föreläsningen, många skrev så pennorna glöd. Jag hoppas nu de flesta spinner vidare på en strategi för att satsa på sin nya marknadsföringskanal – Instagram.

DSC_0189
Koncentrerad inför föreläsning
DSC_0182
Vi diskuterade om olika funktioner
DSC_0188
NUAB presenterar sig – härligt gäng
DSC_0193
Intresserade åhörare
DSC_0192
In action
DSC_0194
Härlig publik
DSC_0195
Många antecknar
DSC_0196
Antecknar så pennorna glöder

Tack för denna roliga erfarenhet som jag hoppas kunna få fortsätta med i mitt företag!

namnlöst-2

3 kommentarer till “Första föreläsningen

  1. Hej! Jag har nyligen börjat följa dig och är därför inte så insatt i ditt liv eller yrke. Vad jobbar du med och vad är ditt företag? 🙂

    1. Hej! Jättekul att du följer mig! 😀 Jag jobbar delvis som koordinator på Vedum kök och bad men har också mitt egna företag där jag kort jobbar som Influenser. Har gjort ett inlägg om just yrket som Influenser som du gärna får läsa 😀
      Önskar dig en fin kväll!

      Kram Johanna

  2. Kul att föreläsningen kändes bra! 🙂

Kommentera

Handla för minst 700kr och du kan välja fri frakt i kassan! Avvisa