Återhämtande eller utmattande… Zakynthos 2017 del 1

Att få resa med familjen så här känns otroligt givande samtidigt som dom små givetvis kräver mycket uppmärksamhet. Barnen förgyller verkligen livet även om man ibland blir helt utmattad när energin på dom små Duracellkaninerna aldrig tar slut! Jag har själv gått ner helt i varv & känner mig som en degklump! En riktig barbamamma… Så skönt & behövligt! 

Vi har nu varit i Grekland på Zakynthos sedan Tisdags kväll & har redan hunnit se mycket av ön. Vi har badat i poolen, på stranden, vid hotellet, ätit ljuvlig grekisk mat, åkt bil över större del av ön & nu åkt på båttur för att kolla på sköldpaddor! Imorgon blir det heldags utflykt med båt för att bada & kolla på sjörövarskepp. Fantastiskt!
Vädret skulle jag jämföra med en varm svensk sommar. Inte för varmt utan precis lagom även om vattnet är ca 27 grader. Det blå/gröna havet är så vackert att man vill gråta över skönheten!

Känns som en dröm att kunna ge detta till sina barn, en dröm jag faktiskt aldrig trodde var möjlig under all renovering & allt som händer i livet.

Här kommer en bildbomb & mer blir de..

Lilla badkillen
Nybadade
Det är kul med vatten!
Vi fick se en sköldpadda
Badade från båten i kristallklart vatten
Blue caves
Glad Hugo på sköldpaddstur
Så fint här! Denna ljuvliga handduk kommer snart ett grymt erbjudande på
Från ett berg såg vi denna dröm ön

Glöm inte att följa min blogg – längst ner eller i menyn överst hittar ni följknappen.

Ikväll ska jag & Kristoffer ut själva en stund!

Ha de bäst mina vänner & glöm inte 👍🏻

1 kommentar till “Återhämtande eller utmattande… Zakynthos 2017 del 1

  1. […] hem En av alla dagar i skogen Kräftskiva Barnkalas Grillfest Dag i skogen med @emeliesvackra Bästa resan – Zakynthos & shipwreck Restaurang besök Zakynthos Höstkrans bindning I skogen med mina gamla Hur du […]

Kommentera

Handla för minst 700kr och du kan välja fri frakt i kassan! Avvisa