En liten glittrande sjö i skogsgläntan

Världens mardröm vore om skogen inte skulle finnas kvar på det sättet det gör idag! Skogen är något av det bästa som finns & jag tror verkligen var & en av oss skulle behöva lite tid på en stubbe varje dag. Meditation av hög kvalité!

Jag själv som har någon odiagnosticerad överaktivitet klarar inte av att sitta still länge i skogen men att plocka svamp, bär eller bara gå är en perfekt möjlighet till att komma ner i varv. Hästarna är och kommer alltid vara min största källa till ro men efter strax efter kommer skogspromenaden. När jag var liten kunde jag & min pappa gå i timmar i skogen med en kasse över var arm för att plocka svamp. Saknar den tiden!

I helgen var jag och en av mina närmaste vänner Emelie Wrangmo med familjer i skogen vid en liten sjö. Vi gick en liten vandringsled som inte var längre än 1,5km men det räckte med småttingar som inte ville gå. Precis när vi gått runt kom regnet men då sökte vi skydd i en fårhytta som byggts upp med bord och bänkar. Här fick vi i oss tunnbrödsrullar och varm choklad för att sedan fortsätta härja i skogen. Ljuvligt att kunna låta barnen springa runt & leka!

Grästorpasjön10
Våra stora grabbar som har så kul ihop

 

Grästorpasjön9
Vacker sjö – Grästorpasjön

 

Grästorpasjön3
Skogen till sjögläntan

 

Grästorpasjön6
Jag var tvungen att smita ifrån en liten stund…
Grästorpasjön2
Så fint!

Ta er ut i skogen i höst! För er och/eller era barns skull!

 

img_0008

 

 

1 kommentar till “En liten glittrande sjö i skogsgläntan

  1. […] före – takbyte Vårt vackra hem En av alla dagar i skogen Kräftskiva Barnkalas Grillfest Dag i skogen med @emeliesvackra Bästa resan – Zakynthos & shipwreck Restaurang besök Zakynthos Höstkrans bindning I […]

Kommentera

Handla för minst 700kr och du kan välja fri frakt i kassan! Avvisa