Mitt nav – Min blogg

Jag har alltid satsat hårt på instagram & kommer fortsätta vara lika aktiv där som idag men inser att saker är föränderliga. Speciellt när instagram själva påverkar oss användare i vilken riktning de vill!
Jag själv har inte påverkats avsevärt men flera av mina branchkollegor vittnar om minskad aktivitet pga instagrams sätt att visa våra inlägg eller inte för våra följare…

Jag måste äga min egen framtid & påverkas av mina egna beslut och inte andras!

dsc_0073.jpg
Vi samlas <3
 Hur ska jag då själv påverka min egen dröm?

Jo jag ska satsa på min egen plattform – nämligen bloggen! Jag är inte världsbäst på att skriva, särskrivningar förekommer helt klart & en & annan felstavning men det får helt enkelt göra mitt nav mer personligt. Det är jag som gör materialet & det är då jag som påverkar utfallet.

Ni är min trygghet

Ni, mina följare & läsare är allt för mig i min verksamhet! Jag är beroende av att veta vad ni tycker, att ni kommer tillbaka imorgon & att jag lyckas inspirera er. Jag uppskattat därför en kommentar, en gilla eller ännu mer en följning här på bloggen mer än någon annanstans. Finns förbättringspotential eller något ni saknar tar jag det gärna som kontraktiv kritik och lär mig – tveka därför inte att skriva vad ni tycker men gärna med en vänlig ton (trodde inget annat heller).

Det var egentligen hit jag framför allt ville komma med detta inlägget – att vi samlas här varje dag!

Följ min blogg för att jag ska kunna fortsätta

Jag vill kunna fortsätta satsa på detta & kommer göra en utvärdering av hur mycket tid jag ska lägga på mitt företag inom kort. Att då veta att ni är med mig gör mitt val så mycket enklare!

Längst ner eller i rullisten högst upp till höger finns följar knappar! Ni skriver då bara in er mail & får en notis där när jag gjort ett inlägg. Ni behöver inte bli medlemmar och det kommer absolut inget spamm utan bara jag som knackar på när jag skrivit lite här till er!

Vore så tacksam om fler av er följde mig här då framtiden på instagram är osäker då jag själv inte kan påverka den – ni är min trygghet!

Kommentera

Handla för minst 700kr och du kan välja fri frakt i kassan! Avvisa