Fixa barnkalas

Detta inlägg är ett samarbete med Linas Glädjeyra

Att få ordna med barnkalas innebär mycket arbete & att som förälder försöka nå upp till barnets förväntan känns viktigt!
Något som alltid gjort det hela lättare är att hålla ett tema-kalas, det blir då så mycket lättare att dekorera och ordna med lekar samtidigt som barnet kan hjälp till!

Hos Linas Glädjeyra hittar du enkelt till olika tema-fester du kan anordna med för dina barn. Jag handlar alltid hos Lina när det behövs rekvisita inför festligheter.

 Innan ni kikar på bilder från kalaset vill jag dela med mig av en rabattkod hos Linas Glädjeyra – ange koden ”Glädje17” och ni får 15% rabatt t.om 30/9 (gäller allt utom dopklänningar med tillbehör)

Vi gjorde det enkelt för oss genom att sätta oss tillsammans med Hugo som fyller 6 år, han fick helt enkelt själv bestämma vilket tema han ville ha på sitt kalas. Valet var enkelt, piratkalas skulle det vara!
Här kan ni enkelt kika in de olika teman som Linas Glädjeyra har.

När vi hade fått hem all dekoration till kalaset kändes det som det största arbetet var gjort eftersom Hugo själv gjort jobbet med alla val!

Vi beställde hem inbjudningskort som vi skrev på och lämnade till barnen i klassen. Detta blev en het diskussion hemma, vilka skulle vi bjuda?
Vi ansåg att ska man dela ut korten i skolan och ska barnen prata om kalaset ska självklart alla få komma! Alla var dock väldigt många!

DSC_1128
Inbjudningskort från Linas Glädjeyra
Linas glädjeyra
Här hittar ni alla inbjudningskort hos Linas Glädjeyra

Totalt blev det 15st 6- & 7- åringar. Det var mycket energi och känslor. Struktur på ett barnkalas känns som ett måste.

Vi körde dansstopp, marängswiss & fiskedamm.
En vuxen på övervåningen och en på undervåningen för att försöka hålla någon ordning på den lilla tornadon som yrde fram här hemma.

2 timmars kalas kändes precis lagom och att avsluta med godiset innan hemgång kan jag rekommendera! Att ha 15 st sockerstinna kids hemma resulterar kanske i lite väl mycket energi…

DSC_0017

Hugos fotointresse kan vara mitt fel, tyckte därför han kunde få sig en lite digitalkamera att ta lite kort med. Han kommer få göra en bok av sina bilder från vår kommande greklandssemester.

DSC_0012

Att skapa känslan med alla komponenter från ett tema gör det hela väldigt dekorativt och ombonat. Här nedan hittar ni det som finns på bordet:

Tallrikar Pirates Map
Muggar Pirates Map
Pirathattar JaBaDaBaDo
Sugrör – Här hittar ni ett enormt sortiment av sugrör

 

DSC_0009

Ett stort sortiment av girlanger & serpentiner 

DSC_0008

Konfetti dödskallar
Partypicks dödskallar

DSC_0005

Glasverandan fick agera sittyta trots att den inte är färdig.

Dessa härliga bokstavsballonger kommer bli ett måste vid varje kalas.
Linas Glädjeyra har ett väldigt stort sortiment av både bokstavsballonger och ballonger över lag. Finns inte det du söker i ballongväg här tror jag inte det finns alls.

DSC_0003

DSC_0002

DSC_0001

Kistan som står på bordet blev verkligen pricken även i:et. Perfekt!
Bordsdekorationen skattkista hittar ni här.

Planer inför kommande arrangemang  har redan påbörjats; halloween ser jag framemot och även här har Linas Glädjeyra massa roliga prylar!

Glöm inte rabatten…

Önskar er en fortsatt fin kväll!

Namnlöst-2

 

1 kommentar till “Fixa barnkalas

  1. […] bröllop Huset före – takbyte Vårt vackra hem En av alla dagar i skogen Kräftskiva Barnkalas Grillfest Dag i skogen med @emeliesvackra Bästa resan – Zakynthos & shipwreck […]

Kommentera

Handla för minst 700kr och du kan välja fri frakt i kassan! Avvisa