Vem gillar inte att fynda?

Det här inlägget är ett samarbete med Månsing

Att få kliva ur duschen och svepa in sig i ett skönt badlakarn som dessutom absorberar upp dropparna på kroppen är inte en självklarhet för alla. Jag själv tycker dock det är väldigt viktigt att uppdatera med bra handdukar med jämna mellanrum, på hösten är ett sådant tillfälle där det alltid känns extra nödvändigt.
Jag har nu fått tillfälle att bjuda på en rabatt & gåva om ni är snabba på de läckraste handdukarna!

DSC_1359

Så sjukt läcker handduk – måste ses & njutas av i verkligheten!

Efter en hel sommar har handdukar & badlakarn varit med i båten, i villavagnen, på gräsmattan, på stranden, tvättats x antal ggr, på barnens gympa.. Listan kan göras oändlig.

Det känns då extra kul att få uppdatera. Själv har jag tidigare inte satt designen i fokus då funktion och kvalité gått i första rum.

När jag nu kommit kontakt med företaget Månsing som är specialister på handdukar där dom varsamt väljer ut kvalitét & stor focus på design, känner jag att det är viktigare än någonsin.
Ett underbart gäng som jag verkligen vill rekommendera er alla att köpa handdukar av!

Jag kommer i höst dela med mig av några kampanjer och träffar!

Just nu kör vi en kampanj som ger 20% rabatt på kollektionen Vassing som är min absoluta favorit. Vi delar då också ut en extra gåva, (en lödderbit värde 89kr) då vi undergårdagen såg att det var populärt låter vi även kvällens första 5 beställningar få med en.
Kika in i webshopen här!
Passa på så kanske det är just du som får med en lite present. Ange rabattkoden ”SNICKARGLADJE” i deras kassa. Rabatten gäller t.om 15 oktober.

Som Månsing själva säger om sin handduk Vassning.
Med sin enzymtvättade nyans ger Vassing en behaglig och vacker färgton i ditt badrum. Enzymer är proteiner med naturligt ursprung – inga kemiska ämnen.

Våffelstrukturen är tydlig och vi älskar hur den väcker minnen till liv från förr. Samma struktur ger också utmärkt uppsugningsförmåga. Toppen! Eller som vi säger på Månsing: Lattjo!

DSC_0011

Är det någon annan handduk ni istället vill köpa så har jag även en kod för detta! Ange då rabattkoden GLADJE10 för 10% rabatt på hela sortimentet!  Koderna går inte att kombinera med varandra.

Jag är indränkt i underbar hästdoft men måste tyvärr nu ställa mig i duschen och skölja av den… även om jag själv gärna hade luktat häst all the time √

Namnlöst-2

Kommentera

Handla för minst 700kr och du kan välja fri frakt i kassan! Avvisa