Kikar in & säger…

…Hej! Kommer precis från ett träningspass i grannbyn och känner mig både helt färdig men ändå full med energi! Så härligt att träna ngt pass i veckan, bara för ens egen skull! Ska slänga mig i soffan & kolla på en serie, just nu är det Versailles på C more som rullar. Älskar historiska råa serier 🙂

I morgon är det firma fest (Tequilan är inhandlad), Lördag barnkalas med 16!!!!! Ungar.. & Söndag ”vuxenkalas”. Hugo fyller nämligen 6 år i helgen!
Dags att ta på sig supermamma dräkten…

Jag har nu filmat när jag inreder badrummet, som jag skrivit tidigare så har jag gjort en budget renovering för att fräscha till det efter 7 år. Ska redigera & fota lite till, sen kommer ett klipp på detta.
I helgen kommer jag köra ett super grymt erbjudande hos mansing.nu dessutom får de 10 första som handlar en gåva. Kan säga att det är på söndag ni bör vara redo.
Detta blir ett startskott på ett längre samarbete som jag verkligen känner mig super taggad på.

DSC_1242

 

Kommentera

Handla för minst 700kr och du kan välja fri frakt i kassan! Avvisa