Hur du tvättar ditt tak!

Detta inlägg är ett samarbete med Biokleen

Vårt hus har ett stort tak & är en viktig del av husets exteriöra utseende, speciellt eftersom det är brutet.
Vi har märkt att algtillväxten har blivit ganska stor på vår baksida som ligger närmare skogen.
Detta är oundvikligt men dock viktigt att rengöra.

DSC_1096

Vi har gjort vår research efter en taktvätt som är effektiv, lätt att applicera och dessutom inte skadlig för miljön. Vårt val landade därför på Biokleen vars produkter vi använt tidigare här hemma & då varit väldigt nöjda med.

DSC_1100.jpg

Eftersom vi nu tog tag i detta i tid behövdes inget förarbete som att kratta & borsta taket utan det enda vi behövde var en skylift, skyddshandskar, skyddsglasögon, trädgårdsslang & 2 dunkar takrent.

Jag som fick äran att åka upp i skyliften och tvätta taket hade förväntat mig att stå där hela dagen! När jag väl började spruta på takrent insåg jag hur galet smidigt det var. Kan inte förstå varför vi dragit på detta!

DSC_1083

Effekten av slutresultatet kommer vi börja se inom en månad men svårare lav tar länge tid. Takrent rengör så effektivt att återetableringen tar flera år och taket hålls då fritt från ny påväxt under lång tid.

Allt vi behöver veta om Biokleens taktvätt – takrent kan ni läsa om HÄR.

Jag är grymt imponerad av ännu en av deras produkter & kommer säkert bli mer Biokleen i våra projekt framöver här hemma som jag givetvis kommer visa er!

Vi har även gjort en film under vår taktvätt som ni hittar på min youtube kanal.
Här nedan ser ni filmen jag gjort i samarbete med Biokleen:

 

Namnlöst-2.jpg

1 kommentar till “Hur du tvättar ditt tak!

  1. […] & ett hav av bilder  ett annat inlägg med tips planering bröllop Huset före – takbyte Vårt vackra hem En av alla dagar i skogen Kräftskiva Barnkalas Grillfest Dag i skogen med @emeliesvackra Bästa […]

Kommentera

Handla för minst 700kr och du kan välja fri frakt i kassan! Avvisa