Skogen – Ungdomens källa?

Dom där dagarna som man behöver vara ifred eller få ny laddning så har jag sedan jag varit liten gett mig ut i skogen. Antingen på hästryggen eller gåendes. Oavsett kom jag  alltid hem med en hög kantareller.

Jag tror själv jag hade ett 6:e sinne som gjorde att jag bara visste vart kantarellerna var, en känsla av hur det ska se ut där dom växer. Lyckan när man väl hittar dom är underbar & jag bara visste. Luktade mig till dom?
Under de senaste åren av livet (läs 10 år) har jag insett att de inte var kantarellerna som gjorde mig lycklig utan skogen. Alla borde ge sig ut & bara sitta i skogen – speciellt jag!

Känslan av att skogen är vacker & fridfull vill jag överföra till mina barn – även om Melker tror det finns en varg bakom varje buske.

DSC_1206
Visst är naturens färger inspirerade – mer natur i våra hem!
Det finns dock en logisk förklaring till att vi upplever dessa miljöer rogivande & den är helt enkelt att vi är gjorda för att leva i skogen som samlare & jägare.

DSC_1209DSC_1223

Min vackra mormor & hästen Cash tycker om varandra!

DSC_1228

/Johanna

1 kommentar till “Skogen – Ungdomens källa?

  1. […] bilder  ett annat inlägg med tips planering bröllop Huset före – takbyte Vårt vackra hem En av alla dagar i skogen Kräftskiva Barnkalas Grillfest Dag i skogen med @emeliesvackra Bästa resan – […]

Kommentera

Handla för minst 700kr och du kan välja fri frakt i kassan! Avvisa