Ögonen rinner & badrumsmöbeln byter färg.

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för designtorget

Herrejösses.. Det bara rinner & rinner ur mina ögon, en nysning emellanåt & en väntan på att febern ska komma krypande. Håller tummarna för att förkyldningspeaken är just precis nu! Orkar titta i några minuter sen behöver ögonen vila en stund men tänkte försöka få till ett litet blogg inlägg när jag ändå ligger här i soffan.

Hör så ofta många som är trötta på sina badrum – jag är själv en av dom som lätt tröttnar så fort det börjar bli lite sunkigt! Att ändra om i ett badrum är dock en kostsam historia om den ska göras från scratch… Jag håller just nu på att samla ihop lite tips & inrednings detaljer på en budget renovering i badrummet.

Själv anser jag att det är mycket bättre att ändra om i tid innan det går för långt och blir för snuskigt – då kan man behöva göra om allt istället!

DSC_1122

Samla ihop en låda med inredning som du tänkt ha i rummet du ska inreda – låt det ta lite tid så börja ett tag innan du tänkt inreda. Nytt, gammalt, fyndat & målat brukar jag tänka när jag samlar på mig.

DSC_1120

Så här blev möbeln – ni kommer få se mer bilder & troligtvis blir det även ett youtube-klipp när jag inreder badrummet! Jag är iaf otroligt nöjd!

Allt är egentligen klart för att börja inreda men jag måste hitta hyllor att ha på väggen över badkaret innan.

Kanske får blir en String hylla som denna?

Häng med när badrummet blir inrett. Kommer bjuda på massa tips på hur ni själva kan inreda för en billig peng! Börja ni samla på er inredningsdetaljer så gör vi det tillsammans!

 

1 kommentar till “Ögonen rinner & badrumsmöbeln byter färg.

  1. Låter väldigt intressant, så hänger jätte gärna med! Krya på dig!

Kommentera

Handla för minst 700kr och du kan välja fri frakt i kassan! Avvisa