Första dagen på en ny tid

I morse vaknade Hugo med ett leende, kanske ett något nervöst och spänt leende men ändå – han var glad! Jag erkänner att även jag varit nervös för denna dagen. Kanske beror det på att jag inser att mitt första barn verkligen börjar bli stor eller beror det kanske på att jag börjar inse att mitt liv springer ifrån mig?

För denna dagen hade jag tagit ledigt för att kunna vara med & minnas dagen tillsammans med Hugo – minns själv första dagen i förskoleklassen och vad tryggt det var att ha med en varmt hand vid sin sida. Att uppleva första skoldagen genom hans ögon gjorde mig tårögd ett flertal gånger, stående där bakom hans rygg & kände mig lite generad över att vara så känslosam. Han är ju ändå min lilla kille som blivit stor – STOLT!

En snäll, omtänksam, lite blyg, empatisk, inkännande kille – dessa egenskaper är så roliga att se i olika situationer. Speciellt nu när vi har en ganska jobbig period med en 3 åring & en 6 åring.. Ja ni som varit där förstår säkert!

Känner mig så nöjd med klassen, lärarna, skolmaten.. Ja faktiskt allt! Det känns tryggt att lämna Hugo där (även om jag gärna varit en fluga på väggen resten av veckan.

Hur var ert barns första dag i skolan? Eller kanske ni minns er egen?

IMG_1105IMG_1106IMG_1107

Mitt hjärta!

Kommentera

Handla för minst 700kr och du kan välja fri frakt i kassan! Avvisa