Vem är jag om 5 år?

Vilken dag, underbar & nu är jag helt slut… Några mail som väntar på att få svar & armhålor som skriker efter en dusch – ja för att nämna något jag måste göra. Men först kände jag för att skriva lite här på bloggen. Vill verkligen komma igång igen & när jag ser att många av er kikar in fast jag uppdaterat dåligt & då vill jag ännu mer sätta mig ner – Tack för ert stöd!

Något jag funderat på mycket den senaste tiden & inte mindre när jag vid intervjuer i olika sammanhang får frågan:

–  Vad gör du om 5 år & vad har du då åstadkommit?

Det enkla svaret på frågan är:

– Jag har inte en jävla aning!

Det är också sanningen, det känns så det gjorde dagen då man tagit studenten

IMG_0891och man inte har en aning om vad man kommer få för jobb, vart man ska bo, om familj och hus..

Ni minns säkert känslan! Just så känns det nu i livet men enbart då gällande karriär och jobb. Egentligen trivs jag grymt som jag har det nu, 75% på Vedum och resterande med barnen och vårt eget företag med snickarglädje, blogg och instagram.

Kommer jag orka med detta tempot i all framtid – troligtvis inte med tanke på att företaget ständigt ökar.. Den dagen, det valet känns det just nu!

Jag måste få chans att växa i mitt företag, sen om det tar 2 år eller 20 år det får helt enkelt visa sig.

Hur som helst så älskar jag det jag gör! Att få inspirera er & få cred för

att ni gillar mina bilder & texter!

Precis vad jag jobbar med & gör kommer ni kunna läsa mer om längre fram 🙂

Denna veckan har jag haft besök från 2 härliga företag.

Först var Benders här och fotade vårt tak, bilderna blev fantastiska & ni kom

mer säkert se dom både här och hos Benders.
Takpannor är ett viktigt val då man förhoppningsvis inte behöver byta tak så många gånger i livet – kommer göra ett längre inlägg om hur vi tänkte och gjorde då vi bytte vårt tak. Kommer bli ett inspirerande och tänkvärt inlägg.

Idag träffade jag ett företag som heter Månsing som enbart är nischade till

Handdukar och inredning till badrummet. Väldigt inspirerande och produkterna är ljuvliga!

Vi kommer ha en del kampanjer framöver som ni kommer få hänga med på – så håll utkik!

Duschen väntar – Kram på er!

IMG_1056 2

Kommentera

Handla för minst 700kr och du kan välja fri frakt i kassan! Avvisa