Arena 2017 – Hästfestival

Här kommer ett inlägg till alla oss hästnördar

Här sitter jag på fel tåg påväg hemåt från Sparreholm, japp mer än så behöver jag inte säga. Så typiskt mig! Tur att det iaf gick åt rätt håll..

Tänker tillbaka på några fantastiska dagar tillsammans med min kollega & fina vän Jeanette. Syrran & en gemensam vän var också på plats.

Jag har sedan barnsben ridit engelsk ridning – hoppning, fälttävlan & dressyr men har alltid sett charmen med NH träning, akademisk ridkonst osv. När jag nu i vintras hade haft uppehåll från hästarna i nästan 10 år & det var dags att skaffa häst igen bestämde jag mig för att skola om helt.

Klassisk ridkonst blev då det självklarare valet för mig & säkert mina hästar också om de fick välja!

Det känns så gynnsamt för häst & ryttare, prestigelöst & fantastiskt vackert att se på. Jag började på egen hand träna efter Marijke de Jongs straightness training – något jag rekommenderar er alla att kika på! Hon är grym!
Har efter denna helgen en ny tränare som inspirerade mig otroligt, detta är Sabine Oettel – hon hade alla egenskaper jag önskar hos en tränare. Givetvisär ett krav mycket kunskap och erfarenhet men också engagerad under träningen (rör sig på banan), positiv både till häst & ryttare & en sjuk känsla av att inspirera!

Jag & Jeanette sov i en stuga hos hennes föräldrar mitt i den sörmländska skogen tillsammans med vovven stumpan & en jävla massa hjortar. Super mysigt har vi haft!
Eller vad säger du goding?

När jag kommer hem ska vi fortsätta träna på våra öppnor & slutor från marken & snart kanske vi gör en skolhalt eller en levad ♡

DSC_1068

DSC_1074

Kommentera

Handla för minst 700kr och du kan välja fri frakt i kassan! Avvisa