När livet är upp & ned

Diskmaskinen är trasig & disk i hela köket… Vitrinskåpet är halvmålat med färgburkar & vax i nästa rum.. Tvätt högen bara växer & blommorna dör!

Japp så inspirerande att vara hemma just nu men det är väl just då man får ta tag i sig själv & se till att få det gjort så känns allt bättre sedan.

Finns inget jag tycker så illa om som ordning hemma men så ser det förmodligen ut i alla hem..

70557970-1fb1u.jpg

Just när jag satt här nu och kände att jag behövde & ville skriva något och inte riktigt visste vad jag skulle skriva om så står det i pannan på mig!
Har så många som alltid kommenterar att vi alltid har det fint hemma, jovisst jag gillar ordning men det är långt ifrån alltid iordning här. Anledningen till att jag inte lägger upp bilder när det är fullständigt kaos hemma med prylar på varje kvadrat cm är för att jag vill vara en inspiration.

En inspiration som får er att orka ta er ur kaoset, som får er att gilla ert hem och att ni också kan ta er ur det & få fint. Kan jag så kan ni!
Det handlar inte på något sätt om att jag vill visa upp något som skulle föreställa det perfekta livet, för ett sådant finns väl ändå inte?

Jag tror flera av er redan förstått detta men ville ändå förklara att mitt hem och liv inte är bättre än någon annans – jag bara älskar hem och inredning liksom andra älskar bilar, hundar eller annat intresse.

Tack för att ni kikar in och orkar läsa mina inlägg!
KRAM PÅ ALLA ER!

Kommentera

Handla för minst 700kr och du kan välja fri frakt i kassan! Avvisa