Nu kör vi – Glasveranda sätts in

En 7 årig dröm har blivit sann!

Precis så länge eller egentligen från att vi köpte vårt hus har vi dröm & planerat att sätta in en glas veranda. Denna sommar blir drömmen sann!

Ett av de största valen vi fick ta när vi skulle börja renovera var att bestämma hur fönstren skulle se ut. Leverantören vi valde var Allmoge Snickerier & efter många om och men bestämde vi oss för att ha 6 små rutor upp till – dyrt med fast spröjs men det är så värt!

IMG_3191

Här ser ni våra fönster, än har vi några kvar att byta men vi väljer kvalité & istället renoverar långsammare eftersom kvalité också är dyrare.
DSC_0181

Här ovan ser ni huset strax innan fönstren kommer in & nedan har de bara satts in. Foder & massa härliga snickerier saknas men jag tycker skillnaden direkt blir toppen!
IMG_0053

Invändigt blir det också väldigt fint även om det är mer uppenbart att det är massor kvar att göra.

IMG_0199.JPG

Detta är verkligen ingen vacker syn och den har vi levt med i alla år i huset nu.. Äntligen så ska detta rummet få en upprustning, ska blir så skönt 🙂

Mest focus kommer läggas utvändigt först men sen så..

Hoppas ni vill hänga med på renoveringen av bygget av glasverandan & alla andra projekt vi drar igång°

1 kommentar till “Nu kör vi – Glasveranda sätts in

  1. […] före Sovrummet efter Tapetskola Min bästa vän dör Glasveranda sätts in Sommar dukning Flera inspirerande dukningar Detta gjorde jag tillsammans med min fina vän Carolina […]

Kommentera

Handla för minst 700kr och du kan välja fri frakt i kassan! Avvisa