Ur snygga klockor – DW

Detta inlägg är ett samarbete

Igår var jag & mannen ute och svirade utan barnen.. Var ett tag sedan sist & kan väl kort säga att jag mår som jag förtjänar idag! Vi åkte balvagn (inte barnvagn) till utestället & jag satt väl inte direkt still utan hoppade runt som en idiot. Detta resulterade i blåmäken över hela kroppen!
Kände mig dock väldigt snygg i min nya klocka från Daniel Wellington — Bilder från igår hittar ni längre ner.

Jag är inte speciellt förtjust i för mycket smycken men har alltid velat ha en snygg klocka som accesoar.

Daniel Wellington har verkligen klockor för alla & dom är så rusktigt snygga, speciellt deras senaste klockor med svart ur.

Innan jag visar de två klockor som är mina favoriter vill jag meddela att ni nu får en rabattkod på hela Daniel Wellingtons sortiment www.danielwellington.com på 15%.
Rabattkoden heter ”Snickargladjen” & gäller till 15 juli. Det är även fri frakt!

70528911-tJvuE.jpg

Den första klockan jag vill visa som jag & många andra är väldigt förtjust i eftersom den känns klassisk & lätt att använda i alla sammanhang. Den kommer från Flagskeppskollektionen & sitter perfekt slimmad på handleden. främst för dess otroligt tunna ur på 6mm men också armbandet som känns att det är grym kvalité på. Det är dessutom utbytbart!

CLASSIC | 36MM ST MAWES & ni hittar den HÄR.

70528731-Vg8WU.jpg

Midsommar fin!

70516050-fozvt

Här var vi iväg på tur med familjen till Gräfsnäs slott och den fantiastiska utsikten var oslagbar! Ser lite sur ut på bilden men icke, mest hänförd och tagen av utsikten över sjön Anten.
Under dagen på midsommarfirandet fick denna klocka sitta på.

På kvällen bytte jag inte kläder utan endast klocka och då till…

70529359-13Trk.jpg

CLASSIC PETITE | 32MM MELROSE & ni hittar den HÄR.

Detta är helt klart favoriten! Det svarta uret passar mig perfekt eftersom jag har mycket svarta kläder & armbandet känns så otroligt lyxigt. En perfekt klocka att byta till för att piffa upp vardagen eller bli fest fin!

70532100-yEFSm

70534836-KdSmg

70534843-bGs4s

Glöm inte använda rabattkoden ”Snickargladjen” när ni köper er egna klocka hos
Daniel Wellington.

Hoppas ni får en fantastisk start på veckan! Semestern närmar sig med storm steg… & då känns det alltid lite extra bra.

Kommentera

Handla för minst 700kr och du kan välja fri frakt i kassan! Avvisa