Vår Bröllopsdag – 18 juni 2016

Detta inlägg är ett samarbete

Om ni visste vad jag längtat efter att få visa denna dag för er i bilder tillsammans med tips på hur ni kan skapa er egen liknande stil på ert bröllop
Varning mycket bilder!

När jag bestämde mig för att göra detta inlägg kände jag direkt att jag även ville hjälpa er på traven att hitta produkter till ert bröllop. Produkterna jag länkar till nedan är från Linas Glädjeyra som är en webbutik med ett stort sortiment för bröllop, dop, kalas mm med bra priser för att inte tala om strukturen på hemsidan. Du kan antingen välja direkt vilket tema du vill ha, klicka dig fram till produkterna eller söka.
Hade jag hittat denna butiken innan mitt bröllop hade jag köpt allt här! Psst just nu rea på många produter.
https://www.linasgladjeyra.se

70449556-aKmv6.png

snygging (not) på möhippa, den får man helt enkelt bjussa på!

Några månader innan dagen D kidnappade mina kära vänner mig, jag som trodde jag & Tora skulle kolla på hönor hos syrran.. Utklädd till ja, något som kanske ska föreställa en sheerleader sprang jag runt & sjöng framför massa stackars okända människor människor. Det blev även poledance & en massa tequila. På kvällen blev de utgång. Allt väldigt kort sammanfattat men det var en väligt rolig dag med mina bästa vänner!

Planerar ni också en möhippa så kan jag tipsa er om att kika in HÄR, massa fina och härliga produkter för den perfekta möhippan eller svensexan.

70449839-M3Lv7

Lite gott för att stilla nerverna var inte helt fel.

Natten innan var en pers att försöka somna, jag & Kristoffer var väldigt upprymda inför dagen som vi planerat & slitit för så länge!
Jag blev hämtad vid 9 tiden för att åka till min vän Emelie där jag skulle göra iordning mig och möta upp systrar som var brudtärnor, fotograf som är min kusin och mamma.

Många väljer att köpa en liten present till sina närmaste i brudföljet och HÄR hittar ni dom perfekta små askarna att lägga gåvan i.

70449849-i9oLu

Här fick jag se brudbuketten för första gången som en överraskning! Älskar´t!

Ganska tidigt kommer frisören med tåg från Stockholm & vi sätter igång. Jag vill ha en romantisk halvuppsättning som ser naturligt ”busig” ut & i slutändan blev det perfekt men oj det tog tid!

70449866-KniG8

Sminket gjorde jag själv

Jag sminkade mig själv, en uppgift jag tog med fullt engagemang. Jag hade köpt på mig mycket smink & tittat på många youtube-klipp men i slutändan gjorde jag som jag brukade med lite extra omsorg.

70449886-dwxuE

Klänningen snöras ihop

Jag bara älskar min klänning som ni även kan se mer av i mitt youtube klipp HÄR.
Det var många timmar jag stod modell för när mamma sydde denna klänningen, jag som fullständigt HATAR att vara stilla.. Haha men det var värt det!

70449925-kuGJJ

Morsan drar och drar, tjejerna kvävs men det känns ändå underbart att ha stödet i överkroppen! Bra för hållningen!

Mamma har även sytt sin egna klänning.
Vi hade klädkod grönt där vi ville att alla vacka gäster skulle smälta ihop fint med omgivningen och varandra & det blev så vackert! Roligt med något annorlunda också 🙂

70449942-QcqSf

Tagna av stunden

Innan vi skulle ses för första gången denna dagen i kyrkan åkte jag till en närliggande lokal för att hämta upp barnen som familjen tagit hand om. Dom var underbara i sin stiliga men avslappnande outfit.
Första gången jag & Kristoffer sågs var när dörrarna öppandes i kyrkan.. åå det var verkligen helt fantastiskt att se min blivande man stå där framme och vänta på mig.

70450176-pGCHT
Glöm inte att vända er om och le, alla som sitter där sitter där för er!
70450079-XpFNZ
Mina vacka tärnor och systrar

70450485-6cXV0

Inget ris bara bubblor

Vänligt men bestämt bad vi att inget ris skulle kastas främst för att det är farligt för fåglarna att äta men också för att vi skulle fotas strax efter och jag då inte skulle se ut som ett vandrande vårgårdaris. Det blev också en väldigt fin effekt på bilderna.

Vill ni ha bubblor som vi istället för ris hittar ni fina och bra såpbubblor HÄR att lämna ut till alla gäster.

70450549-mDFXn.jpg

Uti vår hage växa små.. bär?

Vi valde att fotas i en jätte mysig hage eller glänta som ligger väldigt nära vårt hus. Så otroligt vackert. Att det dessutom gick små tjurar i hage gjorde det hela mycket mer spännande.

70450577-ghkd2
Så mycket kärlek!
70450601-SJicB70450621-hAQYj
Små tjurarna passade in i hela temat men de skulle gärna tagit en tugga av min bukett om de fått!
70450653-Xnm0n
Vackert gamalt släp som stod i hagen.

70450779-DbQJ6

När vi kom fram till ladan som vi inrett stod alla och väntade med en överraskning som svärmor ordnat med…

70450982-iByrA

Underbar bild på lyckligaste brudparet!

70451338-kZsPg

.. vi blev överraskade med att alla släppte varsin ballong, otroligt häftig effekt när ca 70 ballonger flög iväg! Så romantiskt!

Är ni också sugna på detta så har ni en uppsjö med ballonger HÄR.

70456812-R1qH1

Vi vald att boka en lokal som ligger ganska nära oss och denna används väldigt sällan och då mer till typ midsommar fest (kvällstid). Alltså inget piff alls. Så här såg lokalen ut när vi började.

70456819-lL236

Skyltar var uppsatta lite här & var

För att skapa känslan av vintage så gjorde vi egna skyltar, det tog visserligen ganska mycket tid att få till rätt känsla med väldigt kul. Vill ni hellre köpa skyltar färdiga så hittar ni massor HÄR.
Hade jag hittat DESSA skyltar innan bröllopet hade jag köpt dom direkt..Sååå fina!

70456895-dnjC5

Här har vi en Vintage gästbok liggandes men också en tavla som man stoppar ner en liten hälsning på. Super nöjda med detta!
HÄR hittar ni en jätte fin gästbok, finns en uppsjö av olika men detta är min favorit. Den fina tavlan ovan finns också hos Linas Glädjeyra och ni hittar den HÄR.

70456908-P0MKC

Halmbalar och mycket ljusslingor sattes upp.

70456943-ubDNi

Hjärta av ljusslingor

70456946-4AjR0

För att föreviga denna kväll med alla bilder som togs satte vi upp sånna här små skyltar på alla bord så alla visste vad de skulle tagga sina bilder med. Detta är ett måste tycker jag!
HÄR hittar ni många olika varianter på instagram skyltar.

70473550-WHBzf

Detta är något jag är mest nöjd med på hela arrangemanget av lokalen.. Dukningen! Vi köpte oss vita stora dukar att ha underst, ett tips är annars att ha vanliga lakarn. Sedan lades en linnelöpare på. HÄR hittar ni liknande löpare som vi hade. Istället för blommor på borden köpte vi kryddor (gick åt ca 40 st – perfekt att spara några för att plantera hemma & sedan ge bort till alla som hjälpte till), dessa kläddes med vaxpapper. Kan säga att det blev hur snyggt som helst.

Jag hade sedan ljus på borden av gamla burkar. Dessa hade jag gjort själv (ca 100 st genom att ställa en veke i och smälta ljus på spisen hemma.. Puuh det tog tid & med facit i hand hade jag nog köpt ljus istället eller lagt DESSA vackra led slingor på borden.
Några björkstubbar för att skapa höjder och trollhassel för att binda ihop dukningen gjorde det hela ännu vackrare! Tror det var just denna dukningen som gjorde att jag fick ett intresse för att just duka 🙂

70473665-5nHa0

Halmbalar lades ut för att sitta på & dekoration för att skapa stämning.

70473689-p9kUj

70473710-wKIxF

Efter maten blev det dans & alla borden sköts ihop, fortfarande ganska fint tycker jag.. Stämningsfullt om inte annat!

70473766-qZPTR

Över en del av lokalen för att skapa lite rumskänsla hängde vi upp markduk med ljusslingor dragna fram & tillbaka ovanför duken.

70473828-LjY2r

Lyckligaste paret i världen!

Hoppas jag gett er inspiration till att skapa ert bröllop & även medel med inköpstips!
Tänk om man skulle kunna få jobba med att just skapa bröllopsmiljöer, wow! Det är så super kul och blir riktigt avis på er som har det framför er.

Har ni några funderingar på något som jag kan ha missat så är det bara att fråga på!

Alla kärlek till er! 🙂

1 kommentar till “Vår Bröllopsdag – 18 juni 2016

  1. […] jag tillsammans med min fina vän Carolina – @jordblomman Hur du gör din midsommarkrans Vi firar 1 årig bröllopsdag Dukning under bröllop & ett hav av bilder  ett annat inlägg med tips planering bröllop […]

Kommentera

Handla för minst 700kr och du kan välja fri frakt i kassan! Avvisa