Nytt – Youtube kanal

Som jag lurat på detta kring youtube, det är så himla roligt med rörligt när man kollar vad andra gör men oj så svårt det är! jag ska bli grym på det, prenumera, gilla & titta på mina klipp för att göra min dröm möjlig <3

Gå diret till min kanal här – men glöm inte att prenumerea & gilla!

Något som skrämmer mig med youtube är alla skräckhistorier man hör fram andra youtubers & bloggare är hur elaka kommentarer folk delar ut. Det hoppas jag inte händer mig, även om jag förmodligen skulle skylla det på Jante.

Jag känner att det är svårt att skriva ner allt jag vill säga till er komprimerat här i bloggen som jag också nämner i min första presentation ovan. Det känns både lättare att berätta men också tror jag det är lättare och bekvämare för er som följer mig att lyssna.

Det kommer vara dels om mina ståndpunkter här i livet men framförallt inredning och renoveringstips.

24104845-csQJM

 

Kommentera

Handla för minst 700kr och du kan välja fri frakt i kassan! Avvisa