Sommardukning del 3

Så var det dags för den sista dukningen som jag & Carolina komponerat tillsammas. Den dukning som jag skulle säga är mest somrig & perfekt som midsommardukning.

Så var det dags för den sista dukningen som jag & Carolina komponerat tillsammas. Den dukning som jag skulle säga är mest somrig & perfekt som midsommardukning.

24128495-PRJ4f.jpg

Bordet fyllde vi med härliga blommor i små & stora vaser.

24128498-gljY0.jpg

Vi valde att duka med ett blått porslin med flera olika modeller på tallrikarna, för att binda samman dukningen valde vi en större vit tallrik att ha underst.

Fyndat blått porslin på loppis av olika farikat, former & storlekar.

24128501-GtykM.jpg

24128510-yMrTZ.jpg

Att duka med tapetrester är ett kul sätt att liva upp dukningen!

24128512-vnXV4.jpg

På bordet valde vi att rulla ut en tapet istället för duk, perfekt med rester från tapetsering. Finns massa roligt att använda gammal tapet till. Detta kommer jag göra ett inlägg om längre fram så fram till dess, spara all gammal tapet.

1 kommentar till “Sommardukning del 3

  1. […] Tapetskola Min bästa vän dör Glasveranda sätts in Sommar dukning Flera inspirerande dukningar Detta gjorde jag tillsammans med min fina vän Carolina – @jordblomman Hur du gör din midsommarkrans Vi firar 1 årig bröllopsdag Dukning under bröllop & ett hav […]

Kommentera

Handla för minst 700kr och du kan välja fri frakt i kassan! Avvisa