Sommardukning del 2

Här kommer fortsättningen på sommardukningarna som jag och min vännina har komponerat . Denna dukning är gjord av Carolina @jordblomman.

24104710-Ngwxt

Denna dukning är inspirerad av vår gemensama favorit färg – blått! Carolina har använt olika material för att skapa en härlig harmoni.

Genom att fylla bordet med mindre/låga vaser så skyms inga gäster under middagen.

24104845-csQJM

Varje gång jag ska göra mig min midsommarkrans tänker jag att den ska bli smal och nätt men det slutar alltid med en stor fyllig krans. Måste betyda något? Okej jag erkänner älskar det!

Denna midsommar krans har jag gjort med hundkex, smörblommor och några gräslöksblommor.

24104942-9GtXN

Att ge höjd åt en bukett mitt på bordet sammanlänkar dukningen med ljuskronan som jag har dekorerat med björkris för en ombonad känsla.
Ett tips när du dukar, kollar runt vad du har hemma & testa dig fram.. Kanske är den vasen du tänkt dig helt fel men en annan perfekt för just din dukning.

24108029-bbbvW.jpg

Här har ni vackra Carolina.
Det ser kreativt & arbetat ut när porslinet & glas inte är av samma ”märke” utan att man blandar olika fabrikat till att få en vacker dukning.

24108045-N62P8

En bra grund om du inte har ett grymt snyggt bord är att ha en vit duk, har du inte en tillräckligt stor duk är ett lakarn ett väldigt bra tips. När du sedan har basen på bordet är det fritt fram med färgade textilier ovanpå.
Carolina valde att använda underlägg av jeans som jag vävt. Det framhävde porslinet fint mot den vita duken.

24108062-u7BJd

24108055-A4VJz

Tack Carolina för denna fina dukning!

1 kommentar till “Sommardukning del 2

  1. […] före Sovrummet efter Tapetskola Min bästa vän dör Glasveranda sätts in Sommar dukning Flera inspirerande dukningar Detta gjorde jag tillsammans med min fina vän Carolina – @jordblomman Hur du gör din […]

Kommentera

Handla för minst 700kr och du kan välja fri frakt i kassan! Avvisa