Testat Knivbrev – recension

Detta är ett annonssamarbete

Jag har nu testat knivbrev.se & vi är glatt överraskade av resultatet. Detta är en tjänst jag är övertygad om att vi alla har användning för.

24099117-LHYYk.jpg

Slöa, med jack i & även lite skitiga. Tråkigt att det är vad man lagar sin mat med.

Här hemma har vi allt för ofta stått och sågat oss igenom maten med en slö kniv, just för att vi inte vetat hur vi skulle gå tillväga för att vässa knivarna. Alla som har ett kök där mat tillreds är i behov av en vass kniv, därför tyckte vi detta var en briljant ide. Jag kommer därför sammanfatta några enkla steg hur ni går tillväga för att få ert knivbrev & era knivar vassare än ni någonsin kunnat tro.

Beställ ditt knivbrev

Börja med att gå in på deras hemsida knivbrev.se eller tryck på rubriken här ovan.
Här möts du av en snyggt designad sida med framförallt väldigt tydlig och bra information för vad du får när du beställer.
Det första som kommer upp är där du beställer, du väljer först hur många föremål du vill skicka & sedan dina adressuppgifter. Klart!
Här kan du också välja att prenumerera & då få hem ett nytt knivbrev x antal ggr om året utan att behöva gå in på deras hemsida och klicka hem ett.
Nu är det bara att vänta & är det något jag inte behövt göra så är det just det, vänta. Hann knappt fundera kring knivbrevet så låg det i lådan. Dina knivar är nämligen klara inom 24-48 timmar & det stämmer, sjukt!

24099244-nzJhR.jpg

Informationen du behöver kunde inte varit tydligare.

Skicka in dina knivar

Detta är vad du får hem i ditt knivbrev inom ett dygn.
Knivbrevet – Specialkuvert i kraftkartong med säkerhetstejp. Du återanvänder Knivbrevet när du skickar in.
Knivskydd (fungerar även för saxar) – Det antal skydd du beställer, motsvarar antalet knivar och saxar du vill grundslipa.
Svarspostetikett med vår returadress – Porto betalt, du behöver inga frimärken (vill du skicka in med REK så beställs och erhålls den etiketten via mail efter beställning).
Enkel packningsinstruktion – bilder som visar hur knivskydden ska förkortas beroende på knivens längd.

Läser du tydligt på instruktioner och etiketter så kan kan du inte göra fel. Det står på knivbrevet vilken remsa du ska dra av för att öppna & det står tydligt hur du anpassar knivskyddet för längden på din kniv.
I brevet ligger sedan en packinstruktion som allt du behöver veta står med på, det du inte hittar här hittar du på deras hemsida. Postettiketten ligger med i brevet så du behöver inte krångla med massa frakt utan bara att lägga den på lådan.

69952815-Y5sex

Resultatet

Vi har tidigare testat med ett brynstål och även en brynmasknin som du drar kniven fram och tillbaka på, inte jämförbart! Att en kniv behövde grundslipas va inget jag har tänkt på tidigare. Det är stor skillnad på att underhålla och att slipa en kniv! Jag tror till och med knivarna är vassare nu än när de var nya.
OBS! Dom är så galet vassa att det känns som allt du skär i är smör & anledningen till att jag är så exalterad är för att jag upplevt detta, tok roligt att laga mat!

Pris & tips

När du beställer knivbrevet blir det billigare för varje kniv ju fler du skickar in samt om du väljer att prenumerera 1 eller 2ggr per år.
Skickar du in 1-3 knivar för engångsslipning kostar det 139kr st väljer du istället att skicka 4 eller fler kostar det vid engångslipning 129 kr.
Du kan komma ner i så lite som 89kr st om du väljer att prenumerera. Klicka på rubriken ovan för att komma direkt till deras prislista.

Något som många inte tänker på är att det skillnad på en vass å en riktigt slipad kniv, en kniv går oftast att få vass men blir ofta lika slö efter ett tag. Är den riktigt slipad så varar den dock betydligt mycket längre.
Mitt tips är att testa att skicka in en kniv! Du kommer inte bli besviken.
På knivbrev.se finns dessutom en perfekt knivskola, in och titta på den HÄR.

Imorgon fortsätter vi med nästa dukning, gjord av Carolina (@jordblomman) som hon komponerat med inspiration av mina färger och inredning. Missa inte!

Kommentera

Handla för minst 700kr och du kan välja fri frakt i kassan! Avvisa