Sommardukning del 1

Tillsammans med min vännina Carolina som är utbildad homestagingkonsult har vi gjort 3 olika sommar dukningar perfekt för inspiration till midsommar.

Det finns så många sätt att hitta inspiration på, men sociala medier är idag det största & mest tongivande  kanalen. I dessa inlägg har jag försökt påverkas så lite som möjligt av andra och testa på nytt tillsammans med naturens alla fördelar. Detta gjorde jag tillsammans med Carolina som
är expert på området dukningar – ni hittar henne på instagram under @jordblomman.

Dessa dukningar komma jag dela in i 3 inlägg, det första är enbart dukat av mig & nästa av Carolina. Det sista inlägget har vi tillsammans byggt upp & jag är så nöjd! Hoppas ni blir inspirerade inför alla middagar i sommar.

Första dukningen är som sagt gjord av mig och jag har inspirerats av naturens material.

24090999-CoxW3

Jag fick också vara med på bild. Ett leende förlänger livet eller vad är det man säger?

24091008-TPwTa

Björkris i kronan ger en härlig rymd & höjd till dukningen. Tillsammans med linne dukarna som kommer igen i servetterna smälter det fint ihop.

69906299-e97bj

Smörblommorna i vasen kommer igen i servettknytningen. Att färger & material kommer igen är viktigt för att tillföra harmoni i dukningen. Jag jobbar på samma sätt med inredningen.

24092327-vyvAc

En matta i uterumet ger en härlig ombonad känsla & vem vill inte kunna ta av sig trånga klackskor?

24092306-xJwrV

Äppleblommor är otroligt vackra men tänk på att de inte håller så länge utan vatten så vänta till sista stund att lägga fram dom på bordet. I vatten står de sig såklart bättre.

Hoppas ni finner denna dukning inspirerande för i veckan kommer det ytterligare två dukningar som jag tror ni kommer älska! Lämna gärna en liten kommentar om vad ni tyckte.

1 kommentar till “Sommardukning del 1

  1. […] före Sovrummet efter Tapetskola Min bästa vän dör Glasveranda sätts in Sommar dukning Flera inspirerande dukningar Detta gjorde jag tillsammans med min fina vän Carolina – […]

Kommentera

Handla för minst 700kr och du kan välja fri frakt i kassan! Avvisa