Gammalt blir nytt

Något jag ofta säger är att den enas skräp kan vara den andres skatt men det kan också vara så att du redan sitter på skatten hemma.
Möbler är en stor del av inredningen, hemtrevnad och funktion samtidigt som vi väldigt ofta byter ut dom.
Idag när jag köper hem en ny möbel från ex en second hand brukar jag alltid vänta ett slag innan jag ändrar den, även om tanken från början kanske varit att måla. Många gånger blir det väldigt vackert med en träfärgad möbel eller en möbel med naturlig patina. Det blir fint ombonat många gånger.

En annan sak man kan tänka på innan man slänger ut den där skänken eller den där gruppen är att testa ändra dess färg eller form, resultatet kanske blir precis som du vill bara en lite annan oftast billigare väg.69575169-Y8W0W

För flera år sen blev väldigt myckt hemma vitt och då ävenn denna gruppen, jag har trivts bra i många år med den men kände nu att badrummet varit lite opersonligt och färglöst.
Tänkte därför måla den i en grå eller svart färg men var först tvungen att slipa av den.

69575396-RDNJA

Mitt under skrapandet insåg jag att jag ville testa ställa in möbeln som den direkt blev. Behöver jag säga hur nöjd jag blev! Love!
Skrubbade möbeln med lite såpa & så här blev resultatet.

69575521-5QoQ4.jpg

69575499-NkxGh

Kommentera

Handla för minst 700kr och du kan välja fri frakt i kassan! Avvisa