När inspirationen tryter

Ni vet dom där gångerna inspirtaionen är helt bortblåst. Man vill men det finns inget där.. Torrt! Då har jag mina knep för att hitta tillbaka till ett flöde med ideér..

Jag har några bra tips på att hitta tillbaka till inspiration men först vill jag bara förtydliga vad jag menar med just ordet inspiration. Det handlar inte enbart om att fixa och dona hemma utan den där känslan som fyller en, lyckan, värmen.. Det är just den som inspirerar mig till att fortsätta med vad jag tycker om att göra och där är vi alla olika. Liksom vi blir lyckliga av olika saker blir vi också inspirerade och fyllda av olika upplevelser.
Djupa saker de där och inte helt lätta att beskriva men helt klart värda att reflektera över en stund.

67921454-sWVP5

Det finns som sagt mycket som får mig att bli inspirerad men just när det kommer till heminredning har jag en hel del ideér. Det absolut största drivmedlet för mig just nu är alla fantasiska kommentarer på instagram och bloggen om att just jag lyckas inspirerar er genom texter och bilder! Fantastiskt!

Ett tips till er är att börja städa och börja då på det stället som redan är snyggast och minst behöver göras. Jag har då alltid kameran runt halsen. Lätt till ett foto och jag är igång.
Har jag lyckats att snabbt snygga till i ett rum för att få en bild är det lätt att fortsätta.
Jag flyttar om saker från ett rum till ett annat och för att fota just där kanske jag behöver gå över med dammstrasan eller dammsugaren.
Det blir alltså gjort två saker i en smäll, eller ja fyra – städning, snygga bilder, ett inrett hem och ett lyckorus med påfylld inspiration.
En del av er tycker säkert jag låter helt knäpp men jag ber er, testa!

När man börjar på detta sätt eller iaf jag inser jag ofta att det saknas en del hemma – då passar jag på att ha en bra anledning till att få shoppa lite.. Som ikväll tänker jag njuta av lite söndagsshopping.

 

Nu ska jag hoppa in i duschen, så go natt på er!
/Johanna

Kommentera

Handla för minst 700kr och du kan välja fri frakt i kassan! Avvisa