Lantligt torp – Moodboard

Skapa med färg och form är stimulerande och det kreativa arbetet utvecklar mig för varje projekt & allra mest om det är i ett annat hem än mitt eget.

Det är så roligt att få renovera och inreda men inser att jag inte kan ändra om hemma hos mig själv hela tiden. I alla fall om man frågar min man, vilket jag försöker respektera.
Att då få hjälpa andra är minst lika roligt samtidigt som det är en utmaning att fånga upp stilen och känslan som önskas i kundens hem. Jag har nu påbörjat ett sovrum i ett lantligt torp och de stegen som jag gjorde i vårt sovrum (sovrumsrenovering) är precis samma som jag gör när jag hjälper någon annan bara att vi är två som går igenom med olika ideer och tankar.

Vi börjar med att göra en Moodboard med färg, tapeter, textilier och inredning. Detta för att få en bild av hur vi vill att resultatet ska bli. Självklart tycker jag det är roligast om jag får påverka en del i projektet med mina tankar och erfarenheter.

Vi började med att tillsammans åka och kolla på tapet. I butiken går det oftast inte att bestämma vad som kommer passa utan rekommenderar er att alltid ta hem tapetkatalogen/katalogerna för att kolla i rummet. Sov på saken och oftast dyker en bild upp med vad du tänkt dig.

Här har jag gjort en moodboard efter vilken tapet vi bestämt samt inredning som jag rekommenderar till denna tapet.

67638266-2MkQGHär nedan hittar ni länkar till de olika produkterna jag valt ut till att passa i torpets sovrum.

Borås tapet – Soft feeling en kollektion i samarbete av fantastiska Emma von Brömssen – den vi valde ut heter Gentle.

67638366-Q6A70Det är så roligt att göra moodboard och hjälpa andra så behöver du hjälp med hur du kan matcha just ditt hem – hör av dig så kollar vi på möjligheten med en konsultation.

Kommentera

Handla för minst 700kr och du kan välja fri frakt i kassan! Avvisa