Investerad tid på hemmaplan

Att ta tillvara på tiden med de man verkligen tycker om och som verkligen ger energi & kärlek tillbaka är det viktigaste för mig!

Har en toppen helg att se tillbaka på, bästa känslan som finns när man känner att tiden är väl investerad.
Hela lördag förmiddag var vi ute med barnen. Känns verkligen att man behöver varje solstråle som våren bjuder på!
Vi grejade i trädgården &  med hästarna. Vi fick också ta tag i de där sorgliga med att begrava Lynx, verkligen inget jag sett fram emot & mycket riktigt bröt jag ihop på nytt. Kändes inte som jag ville släppa taget om han & lägga ner han i de där mörka hålet med massa jord över.. men på något märkligt sätt kändes de skönt när de va gjort! Har kanske äntligen lyckats smälta detta bättre & hoppas de kommer fortsätta kännas bättre för var dag.

På eftermiddagen kom mor & far på fika. Vet inte vad jag har för inverkan på folk men helt plötsligt skulle de börja renovera på nytt och jag fick förtroendet av pappa att mamma & jag skulle få så gott som fria tyglar att hjälpa dom tillsammans med mamma (de som känner min pappa ska veta att det är stort) 😉

På kvällen kom min älskade syster & vi hade som vanligt super mysigt undertiden vi piskade grabbarna i RISK.

Idag, söndag kom en härlig arbetskollega hit, vi fikade och hade mysigt. När hon åkte hem bytte vi av till att min söta mormor älskade på. Hon är så grymt skön!
82 år och inte riktigt hälsan på sin sida men hon ger sig inte för det, vi hann med både picknick, skogsspromenad och det bästa av allt ”dans stopp”.
Hon skakade loss totalt här på köksgolvet, tänk om någon sett oss, HAHA! KÄRLEK!

Nu ska jag sätta mig ner & kika på tavlor till att ha i sovrummet samt spåna på ideér till mamma & pappas sovrum.

67548715-1e1u6.jpg

De där med att vara med på bild är inte min starka sida men bestämt mig för att börja tycka bättre om mig själv framför kameran. Bara så ni vet 😉

Tips för er som missade förra inlägget, måste lyfta de underbara lakanen igen. Skönast i universum & dessutom på rea nu. De hittar ni HÄR.

67548801-oIKAS.jpg

Helt kär i min nya kruka Cloudy Kruka Creme från DBKD, jag köpte den i vår fantastiska blom- och inredningsbutik Harmoni i Vedum. Har ni vägarna förbi bara måste ni kika in där. Tjejerna som har butiken är så otroligt trevliga!
För er som inte har möjlighet att åka till stora Vedum så finns krukan även HÄR.

Nu ska jag sätta mig ner & kika på tavlor till att ha i sovrummet samt spåna på ideér till mamma & pappas sovrum.

Kram!

Kommentera

Handla för minst 700kr och du kan välja fri frakt i kassan! Avvisa