Inredningsstil? – Hitta din egen!

Har alltid tyckt väldigt mycket om att kika in andras instagramkonton & inspireras av hem & inredning.

Jag har under de senaste åren med ett växande intresse hittat ”min” egen stil. Kan nog själv inte sätta ordet på vad jag egentligen har för inrednings stil hemma. Jag hittar inspiration från gammalt till nytt, lantligt till modernt & gör något eget av det. Det viktigaste är att man håller en röd tråd genom varje rum & att inte vara för spretig sen vilket fack man väljer att placera sin inredningsstil i är mindre viktigt.

Sen jag började blogga nu har jag också börjat kolla på andras inredningsbloggar, inser då direkt att alla har placerat sin stil i ett stramt fack. Det är lantligt, retro, bohemiskt, modern osv men jag saknar en blogg där man uppmuntrar sina läsare att tro på sin egen smak. Det finns inget som är rätt & fel, modernt eller omodernt i ett hem. Viktigast är att du trivs & har ombonat på ditt sätt. Så länge du har ett intresse för hem & inredning är jag övertygad om att din smak kommer utvecklas & ändras med tiden – liksom de gjort för mig.

Jag är uppvuxen i ett lantligt hem med torp känsla & ständigt renoveringskaos runt mig. Bestämde mig för att aldrig bo så igen när jag & min nuvarande man flyttade till vår första lägenhet. Då körde jag modernt med lila & svart, jättefint tyckte jag då. Vi trivdes inte i stan i lägenhet utan flyttade ganska snart ut till byn vi bor i idag men då ett litet torp. Här inredde jag omsorgsfullt i en romantiskt gullig stil – shabby chic? Passade jätte bra i det lilla huset.
Efter något år dök detta renoverings objekt upp som vi bor i idag & hoppsan jag var tillbaka där vi började.. Jag behöver inte gå in mer på vad jag har för stil idag utan den får ni definiera som ni vill utefter mina bilder 🙂

67442335-nGaGW

Ovan ser ni min absoluta favorit lampa just nu från PR home, finns även i fler färger och jag hade gärna haft en i varje här hemma.

Jag hoppas därför att min blogg & instagram inte ska påverka er för mycket i någon riktning utan att ni ser det som en inspiration för att tro på sig själv!

Kommentera

Handla för minst 700kr och du kan välja fri frakt i kassan! Avvisa