Min lugna plats – Chesterfieldrum

Har äntligen funnit min plats där jag kan samla tankarna & bara vara. I ett hörn i vårt chesterfieldrum var platsen som jag länge letat efter, med min uråldriga dator, ett ljus och en koppkaffe – då känns allt faktiskt ganska bra för en stund trots allt som hänt runt omkring oss det senaste. Soluppgången värmer dessutom rakt på min kind där jag sitter, tankar batteriet efter vintermörkret som varit.

Det är något med detta rummet, de mörka platsbyggda panelerna den mönstrade underbara tapeten från William Morris & den murriga ombonade inredningen. Här inne hamnar vi alltid vare sig det är med vänner eller bara jag & Kristoffer.

Natten bjöd på många väckningar med Hugo som hade 40 graders feber, stackars liten. Lilleman som sovit gott hela natten tyckte att vi skulle gå upp när pappa åkte kl. 05.00.. Tur man är relativt morgonpigg även om en halv liter kaffe behövdes för att komma igång.
Att Hugo fortfarande sover kan bara betyda en sak – han är riktigt sjuk!

Får gå och påta här hemma idag samtidigt som jag pysslar om Hugo och underhåller Melker. Har i alla fall bestämt att jag ska göra piroger – jag har hittat på världens godaste recept som jag ska dela med mig av!
Ska försöka skriva färdigt sista delen av sovrumsrenoveringen – inredningsbiten idag också.

Dags för påfyllning i kaffekoppen!

Här är det klar himmel så det ser ut att bli en fin dag..

23405721-gSx39

23405717-PtqKv

Kommentera

Handla för minst 700kr och du kan välja fri frakt i kassan! Avvisa