Vabruari

Jag tror inte vi någonsin varit så sjuka som detta året & vi är bara i mitten på februari..

Hoppas verkligen detta är sista omgången på ett bra tag och att vi nu går mot friskare tider.
Hugo lyckades få Etmoidit, detta är en infektion i bihållerna (sihålorna) som sitter på var sida om näsroten. Vid svåra fall kan detta påverka synen och hjärnan men vi kom in till sjukhuset i tidigt stadie och han fick då antibiotika intravenöst. Jag upptäckte det eftersom han var svullen i inneögat, hade feber och sa att han hade ont i ögat. Vi låg inne i några dagar och sedan fortsatt hemma från jobbet/dagis i några dagar.

När vi i januari var uppe i Sälen började det rinna ur Melkers öron och när vi kom hem fick även han Antibiotika för öroninflammation.

Vi var friska några veckor innan det var dags för magsjuka. Jag & barnen blev riktigt dåliga.. Usch och fy..
Nu har vi varit hemma nästan hela förra veckan också med hosta och jobbig förkyldning! Kan vi få blir friska nu?!

67350583-Kgxs5

Jag älskar normalt att vara med mina barn mer än något annat så nu låter jag kanske som en hemsk mamma men jag tycker verkligen inte om att vara hemma med SJUKA barn. Vi blir så galet rastlösa allesammans! När man inte kan gå ut och barnen hänger på en hela dagen, gnälliga och trötta gör mig efter några dagar galen! Första dagen kan vara okej, lite mysigt så där men när man samtidigt känner att alla kunder på jobbet väntar på svar och högen växer vill man bara dit! Jag älskar att jobba!
Hur känner ni för vab?

Även denna helgen gick i förkyldningens tecken och vi har inte kunnat göra något roligt tillsammans, vi vill gå ut och leka hela familjen nu!

Håll tummarna för oss att det är dags att bli friska nu…

Kommentera

Handla för minst 700kr och du kan välja fri frakt i kassan! Avvisa