Är det nu allt vänder?

I många situationer och tillfällen känner jag mig som stålkvinnan som klarar allt och lite till. Många gånger lyckas jag också med vad jag vill åstadkomma, sen om det beror på envishet eller någon  bokstavskombination det vågar jag inte svara på, kanske rent av en härlig kombination.
Den senaste tiden har jag knappt känt igen mig själv… Allt, allt, allt går emot mig!
Mycket på jobbet, blir påkörd med bilen, begravning, katten blir sjuk, katten dör & alla måsten som jag behöver ta tag i. Detta bara för att nämna några av de stora sakerna som hänt, sen är det nog de där små händelserna som jag kanske egentligen inte lägger så stor vikt  på som fanktiskt är de som påverkar mig mest. En lampa börjar lysa i bilen, ny tjänst på jobbet, tapeterna jag fick hem passade inte, köttet är slut i frysen eller att jag kör på en ekorre.. listan kan göras lååång.
Jag hoppas och tror att det inte kan blir så mycket värre nu. Kanske de är nu jag skulle köpa en trisslott för nu måste ju livet bjuda igen lite?!
Ikväll har jag tankat lite energi med goda vänner och massa härliga & busiga barn. Vi kvinnor har ätit gott och myst medans våra män firat två som fyllt 30 år. Ska bli spännande att se vilket skick K kommer hem i och framförallt om vi kan starta lördasgsmorgonen kl 6.00 när barnen vaknar 😉
Önskar er en fantastisk fredagskväll!

23366718-Jp9mK

Kommentera

Handla för minst 700kr och du kan välja fri frakt i kassan! Avvisa