Hur jag får tiden att räcka?

Nu har skrivandet fått sig en rejäl paus, kanske en nödvändig men nu är det äntligen dags att sätta igång igen – alla hjärtansdag & allt!
Vill börja med att berätta lite om hur en vardag kan se ut för mig.
Har länge vaknat & första tankarna som slagit mig är allt jag måste göra. Har ett ganska hektiskt liv, har dock insett att jag mår bäst av att ha det så oavsett vad folk säger till mig.
En överaktiv människa som jag är (ingen diagnostiersad bokstav på mig men misstänker halva alfabetet) har jag ju äldre jag blir lärt känna mig själv bättre & bättre, har därför insett att en låång to do list är vad jag mår bäst av! När listan blir för lång inne i skallen skriver jag helt enkelt ner den & checkar av en sak i taget, fantastisk känsla som ni borde testa om ni inte redan gjort det.
Den absolut vanligaste frågan jag får är;
-hur många timmar har egentligen ditt dygn?
& mitt självklara svar är lika många som din dag, jag förvaltar bara tiden (oftast) som jag mår bäst av – effektivt.
Hur en dag då kan se ut för mig är ganska varierande men jag jobbar 90% på Vedum kök & bad som koordinator, har valt att börja 1 timme senare på morgonen för att barnen ska få en lugn morgon & en bra start på dagen. Har ganska långt till jobbet & börjar jag vid 7 får vi gå upp på natten. Jag vaknar alltid tidigt självmant & är då nästan alltid väldigt pigg. Mitt arbete bara älskar jag så dagarna går fort & på em får jag även hämta barnen eftersom min man kör lastbil & inte vet när han är hemma.
Väl hemma är de mys, mys & matlagning med barnen. Försöker verkligen ta vara på de två timmarna med barnen innan de ska sova. Här har jag vissa dagar att jobba på för att njuta mer & beroende på om mannen är hemma eller inte ser det givetvis olika ut. Vi äter tillsammans allihop & tittar sedan på barnprogram.
När barnen sedan somnat runt kvart över 7 brukar kanske mång sätta sig ner, då startar jag igång min motor. Först tar jag hästarna, det tar någon timme beroende på vad jag gör, ren njutning & energi tankning! Sen är de städning som gäller och även ofta lite renovering på det om vi har ngt projekt igång. Då blir det oftaste mindre städning. Sen vid 22-23 landar vi som en plätt i sängen. Skönt att somna trött!
Just nu renoverar vi sovrumet så tänkte visa lite bilder under resans gång här i veckan!
Idag börjar vi med Vab med lille M..
Önskar er en god morgon & fantastisk alla hjärtansdag ♡

67206190-GZ6CH

Kommentera

Handla för minst 700kr och du kan välja fri frakt i kassan! Avvisa