Möbler till sommaren

När sommaren kommer är det mysigt och trevligt att kunna sitta utomhus för att fika och äta mat. Det går att köpa möbler i plast, men vad är det i jämförelse med riktiga möbler i trä? Möbler i trä håller i många långa år bara man ser till att ta hand om dom på rätt sätt. Olja in och se till att de inte blir torr och spricker. Blir man trött på färgen är det bara och skrapa dom ren från den gamla färgen och måla med en ny.

 

Tillbringar man många långa timmar ute med familjen och det är sol är det viktigt och skydda sig från solens starka strålar. Smörj in er med solskydd och använd alltid bra solskyddsfaktor för barn. Mitt på dagen är solens strålar som starkast, försök då att hålla barnet i skuggan så gott det går.

 

Täckande kläder, solhatt och solglasögon är andra tillbehör som rekommenderas till barn. Det finns också många andra smarta produkter som man kan använda sig av. Ett av dessa är UV band. Bandet sätter man på barnets handled och det kommer att ändra färg om för mycket strålning når barnet. På så sätt kan man som förälder se när det är dags att gå in om barnet hela tiden vill springa ut i solen. Se till och skydda hela familjen och kom dessutom ihåg att dricka mycket vätska. Är det svårt att locka i vatten finns det alltid isglass som de flesta barn brukar uppskatta att äta.