Inred hemmet som en enda enhet

Snickarglädje är en viktig del i hemmet enligt oss. Det är så många små detaljer som på ett fantastiskt sätt kan binda ihop ett rum. Lister i taket och efter golvet som har vackra och fina detaljer. Lister med mycket snickarglädje är inte alltid något som andra personer lägger märke till, men när de försvinner kommer många att reagera. Små detaljer som gör så otroligt mycket för helhetsintrycket oavsett vilket rum man befinner sig i.

 

Det är dock inte bara snickarglädje som lyfter ett rum, även om det kan vara en stor del. Många små detaljer också i form av inredning. Oavsett om det är köket eller vardagsrummet som inreds har house doctor en mängd produkter som kan bidra till ett härligt och snyggt hem. Lampor, tallrikar, tavlor och mycket annat som går i samma serie. På så sätt kan man hålla samma typ av stil rakt igenom i flera rum. Låt köket och vardagsrummet på naturliga sätt flyta ihop och bind ihop med små detaljer.

Utifrån de snickeriarbeten som finns i rummet, oavsett om det är skåp, möbler eller fina detaljer finns det många produkter som kan passa in i helheten. Att få samma tema rakt igenom i hemmet är lätt då man kan sitta hemma i lugn och ro för att jämföra och leta rätt färger och saker. Tallrikar är en sån produkt som det är roligt att inreda med. De behöver inte gömmas långt in i ett skåp utan kan istället hjälpa till och lyfta fram rummet.

 

Vardagsrummet är ett rum där familjen ofta samlas för att se en film eller spela sällskapsspel. Det ska vara trevligt, mysigt och avslappnat på ett naturligt sätt. En skön soffa med tyger som matchar både mattor och gardiner kan ge ett harmoniskt eller dramatiskt helhetsintryck – allt utifrån vad man själv har för önskemål.

 

Till soffan kan ett soffbord av hög kvalitet  liva upp rummet. Runt soffbordet kan sedan familjen samlas för att äta gott framför en film eller njuta av ett sällskapsspel. Idag finns det en uppsjö av olika soffbord i alla tänkbara material och färger. På så sätt kan alla hitta det soffbord som lockar mest.

Hur gör man om det är en möbel som man inte hittar men har en klar bild över hur den ska se ut? Då är det ett perfekt tillfälle att prata med oss. Vi vet hur man gör en kund riktigt glad. Vi tar det hela vägen från idé till färdig produkt. Det finns inte några dumma idéer utan vi öppna för att skapa den perfekta som kommer att pryda hemmet i många år framåt. Prata gärna med oss så kan vi berätta mer och tillsammans hitta en lösning.

 

Hemmet är något personligt och väldigt unikt. Inget hem Är det andra likt och det som är viktigt är att man själv trivs i hemmet. Lägg därför till dom detaljer som just du känner dig lockad av. Ingen annan kan säga vad som är rätt eller fel i ditt hem!