Är ni redo för sommaren?

Ni är säkerligen lika förtjusta i grillning som vi är. Snickeri och grillat kött ligger högt upp på vår lista och nu när sommaren är på ingång är det äntligen dags att damma av grillen och ta fram grillhandskarna igen. Vi köpte en ny grill från Byggmax förra året – en gasolgrill – och i år ska vi komplettera med en kolgrill. Man kan aldrig ha för många grillar.

Om ni ska köpa en grill till trädgården kan vi tipsa om Byggmax webbutik. De har just nu 18 gasolgrillar, 8 kolgrillar, 4 elgrillar, 41 stekhällar, 36 eldstäder, 44 utekök,  och 147 grilltillbehör. Deras populäraste gasolgrillar just nu är ett gäng starka gasolgrillar från BB Grill med fyra gasolbrännare och stora grillytor där man får plats med alla stekar, korvar och burgare på en och samma gång. Grillarna skickas ut inom 3-5 arbetsdagar så om man beställer grillen på måndag har man den till helgen!

Ta grillningen till nästa nivå med en stor gasolgrill med praktiskt uppfällbart bord från varumärket Grillchef, med sex brännare och även en kokplatta. Det ingår gjutjärnsgaller och stekplatta och skåp med gott om förvaring för den som planerar att bjuda vänner, grannar och familj på grillfest.

Eller ta det till ytterligare nästa nivå, eller nästa stratosfär, med ett helt utomhuskök från Landmann. Då kan man grilla som ett riktigt proffs, året runt, och bli kung i kvarteret. Allting ingår, såsom grillgaller av mycket kraftigt rostfritt stål  och en kokplatta med högeffektiv dualbrännare. Mer imponerande än så blir det inte.